Postavljanje tapeta nije lagan posao te ja
za njega potrebno imati određene vještine

Postavljanje zidnih tapeta mora biti profesionalno odrađen posao od početka pa do kraja. Profesionalci u tom poslu moraju polijepiti i one najkompliciranije dezene sa vašim potpunim povjerenjem u kvalitetu odrađenog posla. Ukoliko imate problema za postavljanjem zidnih tapeta slobodno nas kontaktirajte jer imamo dugogodišnje iskustvo u postavljanju najzahtjevnijih i najkompliciranijih dezena koje drugi nisu mogli! Pogledajte više na www.decor-tapete.com

Decor-tapete j.d.o.o. vodeći je tim u Hrvatskoj koji vam nudi profesionalno postavljanje najzahtjevnijih tapeta i dekorativnih obloga. Nudimo i svoje tapete vrhunskog dizajna i kvalitete uz pripadajuće certifikate. Uvjerite se u našu kvalitetu; garancija i račun na izvedene radove.

Za postavljanje zidnih tapeta potrebne su sljedeće vještine

  • Obavezna spretnost u rukama
  • Poželjna preciznost i pedantnost

  • Strpljivost i smirenost (da se ne izgubite ako lijepite skupu ekskluzivnu tapetu)

  • Okretnost i brzina (koja dolazi sa praksom)

  • Poznavanje vrste tapeta i materijale od kojih su načinjene tapete

  • Poznavanje soboslikarski pripremnih radova kada je riječ o površinama postavljanja zidnih tapeta.

Nisu sve tapete jednostavne za postavljanje, neke su vrste kompliciranije od ostalih. Neke tapete zahtijevaju za postavljanje toliku preciznost,smirenost i umijeće da obični majstori izgube strpljenje te nastaju greške koje se ne mogu ispraviti. Poznati smo po velikom iskustvu u postavljanju zidnih tapeta uz veliko strpljenje, preciznost te urednost koja je jako bitna u ovo poslu. Uređujemo elitne i vrhunske interijere i spremni smo na sve izazove što se tiče zidnih tapeta.

Ukoliko trebate preporuke gdje kupiti kvalitetnu, renomiranu i ekskluzivnu tapetu slobodno nas kontaktirajte na 0915313151 ili 01/ 6571332. Pomoći ćemo vam u odabiru kvalitetnih dezena. Veliki izbor tapeta možete pronaći u prodavaonici ”Dekori MV” Gundulićeva 22. Nezaobilazno mjesto za zidne tapete je i u centru zidnih tapeta “wallanddeco” koji vam nudi najveći izbor svih vrsta tapeta koje možete internet kupnjom u roku 3-4 dana dobiti direktno na kućnu adresu.

Kome se obratiti za postavljanje zidnih tapeta? Iskusnim tapetarima koji se isključivo bave postavljanjem samo zidnih tapeta. Uređujete li hotelske ili neke druge zahtjevne objekte gdje su vam potrebni certifikati primjerice o nezapaljivosti i sl. obratite nam se i preporučit ćemo vam najbolje. Imamo umijeće postavljanja posebno zahtjevnih tapeta van standardnih dimenzija.

Ukoliko imate problema sa postavljanjem zidnih tapeta obratite nam se sa povjerenjem i ispunit ćemo sva vaša očekivanja. Kontaktirajte nas još danas jer doista je malo majstora koji znaju profesionalno zalijepiti zidne tapete.