Jedinstvena vrhunska usluga u Hrvatskoj

Potkovani višegodišnjim iskustvom i velikim znanjem iz područja lijepljenja tapeta, spremni smo zadovoljiti vaše najveće zahtjeve

Decor-tapete j.d.o.o. vodeći je tim u Hrvatskoj koji vam nudi profesionalno postavljanje najzahtjevnijih tapeta i dekorativnih obloga. Na tržištu smo aktivni od 2016. godine i od tada veoma uspješno posujemo. Primarna djelatnost poduzeća usmjerena je na izvedbe tapetarskih radova; bavimo se oblaganjem tapeta, a pored toga također postavljamo i štukature. Cijenimo naše stranke te im nudimo kvalitetu uz pristupačnu cijenu. Povjerene poslove realiziramo brzo, učinkovito i točno, u skladu sa dogovorenim rokovima, te se trudimo se da u svakom projektu dajemo svoj maksimum i da klijenti budu potpuno zadovoljni uslugom. Uvijek spreman na razgovor, savjete i dogovor sa vama, fleksibilan, profesionalan i ozbiljan tim stručnih djelatnika usmjeren je na sve vaše zahtjeve, te će vam rado pomoći savjetom i razjasniti sve nedoumice. Uvijek nastojimo naći optimalno rješenje kako bi konačna izvedba odgovarala upravo vašim zamislima.

Nisu sve tapete jednostavne za postavljanje, neke su vrste kompliciranije od ostalih i zahtijevaju za postavljanje toliku preciznost, smirenost i umijeće da obični majstori izgube strpljenje te nastaju greške koje se ne mogu ispraviti. Poznati smo po velikom iskustvu u postavljanju zidnih tapeta uz veliko strpljenje, preciznost te urednost koja je jako bitna u ovom poslu. Uređujemo elitne i vrhunske interijere i spremni smo na sve izazove što se tiče zidnih tapeta.

Uređujete li hotelske ili neke druge zahtjevne objekte gdje su vam potrebni certifikati primjerice o nezapaljivosti i sl. obratite nam se i preporučit ćemo vam najbolje. Imamo umijeće postavljanja posebno zahtjevnih tapeta van standardnih dimenzija. Ukoliko imate problema sa postavljanjem zidnih tapeta ili su vam potrebne naše usluge i radovi, obratite nam se sa punim povjerenjem i ispunit ćemo sva vaša očekivanja. Kontaktirajte nas još danas jer doista je malo majstora koji znaju profesionalno zalijepiti zidne tapete. Sjedište naše tvrtke je u Zagrebu, a poslujemo diljem Hrvatske. Čekamo Vaš poziv.

Pogledajte naše usluge

Nazovite nas na +385 91 531 3151 ili nas kontaktirajte mailom

Odgovoriti ćemo na vaš upit u najkraćem mogućem roku